We helpen U graag verder!

De weg naar een succesvolle verkoop!

 

 

Denk je erover om jouw vastgoed te verkopen? Goed idee! Een pand verkopen brengt waarschijnlijk heel wat vragen met zich mee. Wij helpen je graag op weg.

Vastgoed verkopen – het is soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Gelukkig kan je rekenen op onze sympathieke en bekwame makelaars. Benieuwd wat zij voor je kunnen doen? We leggen je graag alles uit tijdens een kennismakingsgesprek op ons kantoor. Onze deuren staan trouwens altijd open voor een kop koffie of een fijn gesprek. Hieronder lees je alvast kort wat wij voor je kunnen betekenen.

Ik wil verkopen!     

Onze 7 stappen voor een vlotte verkoop

1 Kennismakingsgesprek
Wij gaan 100 % voor een persoonlijke aanpak. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, leren we jou graag goed kennen. Tijdens een vrijblijvend gesprek op ons kantoor kom je alles te weten over wie wij zijn, waar onze passie ligt en hoe we jou het best kunnen helpen. We bespreken jouw behoeften, dromen en verwachtingen en gebruiken die als startpunt.

2 Papierwerk (of: Administratie)
Wij zorgen ervoor dat alle nodige documenten en attesten netjes op tijd aangevraagd worden. Hiervoor werken we samen met jouw notaris.
Jouw volledige dossier, dat administratief héél nauwkeurig opgevolgd wordt, blijft in handen van één contactpersoon. Zo weet jij altijd wie je kan contacteren met vragen of voorstellen.

3 Publiciteit
Tijd voor publiciteit! Dankzij onze lokale achtergrond kunnen wij heel gericht adverteren voor jouw vastgoed. Individueel gesponsorde campagnes op sociale media zetten élk pand in de schijnwerpers en bereiken de juiste doelgroep. Daarnaast mag je natuurlijk rekenen op uitgebreide publiciteit in het straatbeeld, via advertenties en op de bekendste Immo-sites (waaronder Immoscoop en Immoweb, de grootste vastgoedplatformen van België).

4 De perfecte koper vinden
Wij brengen alle mogelijk geïnteresseerde kopers op de hoogte van jouw pand. Dankzij ons uitgebreid klantenbestand weten we waar onze kopers naar op zoek zijn. Zo kunnen we snel een goede match vinden: zij die het best aansluiten bij jouw vastgoed, krijgen als eerste de kans om jouw woning te bezoeken. PRESALE!

5 Jouw woning bezoeken
Tijdens bezoekdagen krijgen mogelijke kopers de kans om zich al even thuis te voelen in jouw woning. Wij nemen onze persoonlijke aanpak mee naar elk bezoek en ontvangen kandidaat-kopers voor een vlotte, informatieve rondleiding van Achterdeur tot Zolder. (of: van A tot Z.)

Jij bepaalt helemaal wanneer en hoe deze bezoeken doorgaan. Via een handige WhatsApp-groep en website log-in blijf je wekelijks op de hoogte van de stand van zaken en krijg je duidelijke feedback na elk woningbezoek

6 De verkoop afronden
De perfecte koper voor jouw woning gevonden? Proficiat! Wij zetten de puntjes op de i voor jou.
In samenwerking met een notaris die jij kiest, zorgen we voor de afhandeling van de verkoopovereenkomst. Praktische zaken, zoals het overzetten van meterstanden en energiecontracten, brengen we gratis in orde voor jou. Tot aan de sleuteloverdracht (en nog lang daarna) zijn wij erbij tijdens elke stap van de verkoop.

En daarna?
Ook na de verkoop van jouw vastgoed zijn wij er voor jou. Spring gerust eens binnen of neem contact op als wij je ergens mee kunnen helpen!

Ik ben klaar voor de verkoop!       

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons