We helpen U graag verder!

Op zoek naar een syndicus?

Op zoek naar een syndicus?

Vergaelen Vastgoed is graag jouw partner. Dankzij onze vlotte en betrouwbare service is het beheer van jouw mede-eigendom of appartementsgebouw in de beste handen.

Als syndicus treden wij op als vertegenwoordiger van de mede-eigenaars van vastgoed. Naast het administratief en financieel beheer van jouw vastgoed, zijn we verantwoordelijk voor het technisch beheer van gemeenschappelijke delen. Een syndicus is niet alleen vaak verplicht, maar ook een enorme hulp en ontlasting voor de verschillende mede-eigenaars van vastgoed.

Hieronder ontdek je alle voordelen van een syndicus.
Graag een persoonlijk woordje uitleg? Spring gerust eens binnen!

Ik kies voor een syndicus     

Wat mag je van ons verwachten?
1 Administratief beheer
•Een uitgebreid dossier. Wij verzamelen alle nodige gegevens van het gebouw, verplichte documenten en juridische samenvattingen. De administratieve organisatie is volledig voor ons.

•Een raad van beheer. Vergaelen Vastgoed zet zich in als voorzitter van de raad van beheer. Tijdens de verschillende vergaderingen en jaarlijkse algemene vergadering zorgen wij voor een uitgebreide voorbereiding, oproepbrieven en een duidelijk verslag.

•Een betrouwbare vertegenwoordiger. Als vertegenwoordiger van de verschillende mede-eigenaars, ondertekenen wij voor jou contracten met personeel, onderhoudsfirma’s, verzekeringsmaatschappijen...

Ook in geval van betwistingen met derden of mede-eigenaars kan je op ons rekenen als jouw vertegenwoordiger.

2 Financieel beheer
•Een fonds om op te rekenen. Wij zorgen voor de samenstelling en het beheer van een werkingsfonds en, indien gewenst, een reservefonds. Elke drie, zes of twaalf maanden stellen wij een overzichtelijke balans voor je op.

•Nauwkeurig opgevolgde rekeningen en betalingsdocumenten. Wij controleren alle gemeenschappelijke rekeningen, schrijven deze netjes in en nemen ook de betalingen graag op zich. Wij kijken graag voor je na bij welke bankinstelling je hiervoor best een zichtrekening opent met jouw vereniging van mede-eigenaars.

•Gedeelde kosten. De verschillende kosten worden door ons netjes verdeeld over de mede-eigenaars. Alle mede-eigenaars krijgen van ons een driemaandelijkse, zesmaandelijkse of jaarlijkse afrekening en een verzoek tot voorschot als dat nodig is.

•Uitgebreide hulp bij problemen. Eventuele verschuldigde bedragen vorderen wij voor je. We schakelen, in overleg met de eigenaars, een advocaat in bij achterstallige dossiers en staan voor je klaar met betrouwbare begeleiding.

Ik wil een syndicus     

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons