Herstelcampus Prinsenhof

9600 Ronse

Omschrijving

Herstelcampus Prinsenhof biedt stijlvolle ingerichte zorgflats aan met eigen sanitair op een centrale ligging in Ronse vlakbij het algemene ziekenhuis, de grote markt en het station.

De campus is ook voorzien van een gezellige brasserie met ruim terras en een grote tuin zodat alle gasten volledig kunnen ontspannen.

Op het domein bevinden zich ook 2 conciërgewoningen en is er voldoende parkeerplaats aanwezig. Ook is er een fietsenstalling voorzien.

Ook aan een kineruimte en een zwembad werd er gedacht en ook een uitstekende keuken mocht hier natuurlijk niet ontbreken.

Als u wil investeren in Herstelcampus Prinsenhof dan inversteerd u in een smaakvolle en ingerichte zorgflat met een eigen badkamer met een aangepaste omkadering voor gasten met een zorgbehoefte en de zorg op maat voor personen met een beperking.

Herstelcampus Prinsenhof is een veilige, zorgeloze en rendabele investering. Met gewaarborgde inkomsten op lange termijn, geen risico op leegstaand, geen onverwachte kosten en/of lasten. 
Er is een professionele uitbating door vzw zorgdorpen, gediversifieerd huurpotentieel en alle voordelen van eigenaar te zijn zonder nadelen.
Ook is er een hoog aantoonbaar nettorendement, geen onroerende voorheffing, een btw-neutrale aankoop, de inkomsten zijn vrijgesteld van perosnenbelasting en er is een onmiddelijk rendement.

Lees meer

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons