Nieuws

Vergaelen vastgoed neemt haar intrek in het Paterspand op 1 december!

23 November 2020

Op 1 december verhuist ons kantoor naar de historische en unieke locatie van het Paterspand te Turnhout. U kan, na afspraak, terecht op onze nieuwe locatie met een ruime parking (ingang Vredestraat).

Lees meer

Tip 2: de juiste verkoopprijs bepalen!

19 November 2020

Hierbij onze tweede tip om jouw woning zo vlot mogelijk te verkopen!

Lees meer

CORONA-UPDATE ivm algemene vergaderingen Syndicus

13 November 2020

Omwille van de nieuwe corona-maatregelen zijn alle fysieke algemene vergaderingen niet meer toegelaten. Dit betekent niet dat er niet meer kan vergaderd worden! Er kan nog steeds digitaal of schriftelijk vergaderd worden via 4/5 meerderheid.

Lees meer

Het verhuurderspack 2.0

06 November 2020

Welke zekerheden biedt bijgaande verzekeringspolis?

Lees meer

Bericht aan onze klanten: UPDATE n.a.v. Covid19 03.11.2020

03 November 2020

Er is een nieuwe update in verband met de huisbezoeken bij verkoop en verhuur

Lees meer

Hoe kan je van syndicus wijzigen?

30 Oktober 2020

Woon je in een appartementsgebouw of vereniging van mede-eigenaars en wil je graag van syndicus wijzigen? We geven je graag wat nuttige informatie!

Lees meer

De vastgoedmarkt gaat niet meer op slot

30 Oktober 2020

De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus worden elke dag strenger. In tegenstelling tot de eerste golf is het nu echter niet de bedoeling om de vastgoedmarkt op slot te laten gaan. Er gaat echter wel met kleurcodes gewerkt worden.

Lees meer

7 tips om jouw huis sneller te verkopen - Vraag hier jouw gratis E-Book!

21 Oktober 2020

Je huis verkopen, er komt heel wat bij kijken. Als je dit leest, weet je dat waarschijnlijk maar al te goed. Misschien denk je er over na om jouw vastgoed te verkopen, maar schrikt het hele proces je nog wat af. Of je bent al een tijdje bezig met de verkoop van jouw huis en merkt dat alles toch wat langer duurt dan je gehoopt had.

Lees meer

Kan jouw syndicus de algemene vergadering nog laten doorgaan in "Coronatijd"?

21 Oktober 2020

Verenigingen van Mede-eigenaars (VME’s) met meer dan 40 mede-eigenaars kunnen op zich een AV houden, maar de aanwezigheid op de AV is beperkt tot 40 aanwezigen (incl. syndicus), waarbij – om het aantal aanwezigen te beperken – zoals steeds gewerkt kan worden met volmachten. Ja, er kan dus zonder problemen vergaderd worden!

Lees meer

Corona doet de woonwensen veranderen

09 Oktober 2020

Met deze titel trappen we wellicht een open deur in. Ook in de media is het meermaals verschenen. De meest recente bevraging heeft nog maar eens bevestigd dat corona de woonwensen van de Vlaming heeft veranderd. Maar liefst 75% van de respondenten merkten dit op.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons