IK WIL VERHUREN!

Wil je verhuren? Dankzij Vergaelen Vastgoed doe je dat zonder zorgen.

Wij zijn jouw gepassioneerde, ervaren en lokale partner tijdens het hele proces. Reken gerust op onze persoonlijke en efficiënte aanpak om snel de perfecte huurder(s) te vinden voor jouw woning. Wist je trouwens dat wij een gegarandeerde huurwaarborg en een exclusieve verzekering voor verhuurders aanbieden? Zo ben jij als verhuurder écht gerust. Wil je genieten van de voordelen van verhuren zonder de praktische lasten die daarbij komen kijken? Wij nemen het volledige beheer graag op ons.

IK WIL VERHUREN!

Onze aanpak voor een vlotte verhuur

1 Een persoonlijke begeleiding

Wij werken in de eerste plaats met mensen. Tijdens een kennismakingsgesprek op ons kantoor leren we je graag kennen. We luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Zolang ons huurcontract loopt, mag je helemaal op ons rekenen voor al jouw vragen, concreet advies en blijvende ondersteuning. Via ons handige klantenportaal geniet je van 24/24 online ondersteuning: bekijk jouw dossier en alle updates wanneer je maar wilt.

2 Een uitgebreid dossier

Jouw volledige dossier blijft in handen van één contactpersoon. Zo weet jij altijd bij wie je terecht kan. Wij staan voor je klaar, vanaf ons eerste gesprek tot aan het tekenen van het huurcontract. In jouw dossier kan je netjes opvolgen welke praktische zaken we voor jou in orde brengen:

·         Een grondige technische beschrijving

·         Een correcte EPC-keuring

·         Een in- en uitgaande plaatsbeschrijving

·         Een volledige huurovereenkomst

·         Een verplichte registratie van huurovereenkomst, plaatsbeschrijving en EPC-keuring

·         …

3 Straffe publiciteit

Omdat wij letterlijk thuis zijn in onze markt, kunnen wij heel gericht adverteren. Individueel gesponsorde campagnes op sociale media brengen jouw woning meteen tot bij de juiste mensen. Dankzij een professionele fotorapportage krijgen mogelijke huurders snel een duidelijk beeld van jouw pand. Advertenties in het straatbeeld, op sociale media en via de grootste Immo-sites vinden gemakkelijk hun weg naar alle mogelijke huurders.

4 Woningbezoeken

Mogelijke huurders nemen graag eens een kijkje in hun toekomstige thuis. Zolang dat nodig is, verzorgen wij elke week 1 of 2 bezoekmomenten waarop alle huurders van harte welkom zijn voor een enthousiaste rondleiding.

Wanneer en hoe deze bezoeken doorgaan, beslis je zelf. Dankzij onze WhatsApp-groep blijf je altijd op de hoogte van onze voortgang en krijg je duidelijke feedback na elk woningbezoek.

5 Huurwaarborg zonder zorgen

Duidelijke afspraken over huurwaarborg maken het verschil voor jou als verhuurder. Dankzij de BIV-erkenning van ons kantoor en een goede samenwerking met onze partner Korfine, kunnen wij drie maanden huurwaarborg vragen. Deze huurwaarborg moet volledig gestort worden: dat geldt als absolute voorwaarde voor het ondertekenen van onze huurovereenkomst.

6 Verzekerd verhuren

Wij willen dat onze klanten gerust zijn. Dankzij onze exclusieve verzekering voor verhuurders, waarvoor wij samenwerken met een lokaal en ervaren verzekeringskantoor, kan je op twee oren slapen. Deze verzekering is speciaal door ons opgesteld om jou als huurder gerust te stellen en in te dekken tegen mogelijke risico’s.

7 En daarna?

Wij vinden graag de perfecte huurder voor jouw woning. Eens we de perfecte match gevonden hebben, brengen we het huurderscontract en alle nodige documenten in orde.

Heb je daarna nog vragen over vastgoed verhuren? Wij staan voor je klaar.
Misschien is ons verhuurbeheer (of rentmeesterschap) wel iets voor jou.
Ontdek hoe jij je geen zorgen meer moet maken over de technische of administratieve kant van verhuren.

Graag een persoonlijk gesprek? Laat gerust jouw gegevens achter!

IK WIL VERHUREN!

BOEK HIER JOUW DIGITALE KENNISMAKING: Online plannen

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons