IK WIL VERKOPEN!

Je huis verkopen met makelaar of uit de hand te koop?

Vastgoed verkopen brengt keuzes met zich mee. Je kan zelf je woning uit de hand te koop aanbieden of je huis verkopen met makelaar. Elke optie heeft specifieke voor- en nadelen. Als je de verkoop zelf behartigt, spaar je natuurlijk commissies uit, maar je huis verkopen met makelaar biedt op haar beurt onbetaalbare gemoedsrust en administratieve ontzorging... 

Welke optie je ook verkiest... Op Vergaelen Vastgoed kan je voor elk scenario rekenen. Alles is bespreekbaar om een flexibele samenwerking op maat van jouw persoonlijke voorkeuren uit te werken. 

Wat kies je?

  1. Eerst zelf proberen om je huis te verkopen? Onze makelaars delen hun beproefde succesformules met jou. In de filmpjes onderaan deze pagina ontdek je welke do's en don'ts je naar een succesvolle verkoop leiden.
  2. Liever de totale ontzorging met een flexibele all-in makelaarsservice? Een telefoontje volstaat om vrijblijvend kennis te maken en een gratis schatting aan te vragen. Daarna beslis jij OF en HOE we samenwerken.


IK WIL WEL EEN GRATIS SCHATTING

 

Je huis verkopen met makelaar Vergaelen Vastgoed verloopt zo

1 Kennismakingsgesprek

Bij Vergaelen Vastgoed gaan we voor de volle 100 % voor een persoonlijke aanpak en maatwerk service. Daarom leren we jou eerst beter kennen. Tijdens een vrijblijvend gesprek stellen we onze makelaars, passie en service aan je voor. Daarna luisteren we naar jouw ambities, verwachtingen en voorkeuren. Klikt het? Dan werken we een samenwerkingsvoorstel op maat uit dat we samen met de glimlach en wederzijds vertrouwen en respect ondertekenen.

2 Papierwerk

Samen met je notaris zorgen wij ervoor dat alle nodige documenten en attesten netjes op tijd aangevraagd worden. Geen verschillende dossierbeheerders of tussenpersonen. Bij Vergaelen Vastgoed blijft je volledige dossier de hele tijd in handen van één contactpersoon. Die blijft tijdens het hele verkooptraject je vertrouwde aanspreekpunt. 

3 Publiciteit

Tijd om jouw pand de aandacht te geven die het verdient. We brengen de troeven van jouw eigendom optimaal in beeld met professionele vastgoedfotografie en schrijven aantrekkelijke teksten die deze kristalhelder samenvatten. Daarna publiceren we jouw vastgoedzoekertje op onze eigen website en social media kanalen, maar ook op diverse populaire vastgoedsites zoals Immoscoop en Immoweb. In functie van de doelgroep breiden we de promotie verder uit met lokale publiciteit in het straatbeeld, advertenties in geschreven pers, enz...

4 Pre-sale voor kandidaat-kopers

Via onze vastgoedalert weten we perfect wat kandidaat-kopers in jouw buurt zoeken. Past jouw pand in het plaatje? Dan brengen we deze potentiële kopers daar als allereerste van op de hoogte via een gerichte vastgoedmailing. Geïnteresseerden krijgen zelfs de mogelijkheid om jouw pand in primeur te bezoeken tijdens de pre-sale momenten. Maar al te vaak geraken onze panden op deze manier al verkocht voor het vastgoedzoekertje online verschijnt!

5 Rondkijken maar!

Typerend voor Vergaelen Vastgoed is dat we bezoekers niet gewoon rondleiden, maar dat we kandidaat-kopers zich echt thuis laten voelen. We maken de nodige tijd vrij voor elk bezoek, beantwoorden alle vragen en nodigen geïnteresseerden proactief uit om een tweede of derde bezoek in te plannen. Zo realiseren we vastgoedverkopen die tegelijkertijd de huidige én de toekomstige eigenaars charmeren.  

Uiteraard bepaal jij mee wanneer en hoe de bezoeken plaatsvinden. Via een handige WhatsApp-groep en je persoonlijke log-in op de Vergaelen Vastgoed website blijf je wekelijks op de hoogte van de stand van zaken en krijg je duidelijke feedback na elk woningbezoek.

6 De beste deal

Eerst lijsten we alle kandidaat-kopers voor je op en de prijs die zij voor jouw pand willen bieden. Aan jou om uit te kiezen met wie we verder onderhandelen om de best mogelijke deal te realiseren. En kies je ook ineens bij welke notaris we daarna de verkoop finaliseren? Zelfs na de sleuteloverdracht stopt onze service niet, want we regelen ook nog talloze praktische zaken voor je. Denk maar aan het overzetten van meterstanden en energiecontracten. Deze handige after-sales service krijg je gratis van ons cadeau. 

KLINKT GOED? LET'S TALK!  

OF MAAK JE LIEVER EEN ONLINE AFSPRAAK VOOR EEN DIGITAAL KENNISMAKINGSGESPREK?

 

Toch liever je huis zonder makelaar verkopen?

Natuurlijk mag je eerst zelf proberen om je huis uit de hand te verkopen. Onderstaande tips voor een vlotte verkoop krijg je van ons cadeau. Loopt de verkoop toch niet zo vlot als gehoopt of wil je alsnog professioneel advies of assistentie bij alle administratieve en wettelijke verplichtingen? Laat dan gerust van je horen. Je kan op elk tijdstip beslissen om je huis alsnog te verkopen met de flexibele makelaar service van Vergaelen Vastgoed.

  

 

VRAAG GRATIS ADVIES!

Twijfel je nog tussen je een uit de hand verkoop of je huis verkopen met makelaar Vergaelen Vastgoed? Of heb je een heel andere vraag? Twijfel niet en neem even contact op. We adviseren je gratis en met de glimlach!

STEL ONS AL JE VRAGEN

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons