IK ZOEK EEN SYNDICUS

All-in vastgoedbeheer én eerlijke syndicus tarieven. What else?

Dat voornamelijk ondernemers en investeringsmaatschappijen beroep doen op professioneel vastgoedbeheer door Vergaelen Vastgoed is zeker niet verwonderlijk. Onze flexibele service, duidelijke taal en maatwerk formules spreken drukbezette professionals enorm aan. Diezelfde betrouwbare service bieden onze syndici en rentmeesters ook aan particuliere vastgoedeigenaars. Ook bij particulier VME beheer maken onze duidelijke afspraken en maatwerk syndicus tarieven immers het verschil. Benieuwd welke meerwaarde de syndicus of rentmeester service van Vergaelen Vastgoed jouw gebouw(en) oplevert?

Syndicus, rentmeester of parkmanager?

Syndicus

In gebouwen met verschillende mede-eigenaars is het aanstellen van een syndicus verplicht. Aan jou de keuze of je een van de eigenaars deze verantwoordelijkheid toevertrouwt of een externe syndicus inschakelt. Alleszins moet de syndicus aan verschillende wettelijke verplichtingen voor syndici voldoen. Ook het minimale takenpakket is duidelijk omschreven. Dat technisch, financieel en administratief gebouwenbeheer kan uiteraard nog verder uitgebreid worden met talloze bijkomende prestaties.

Net daarom werken we bij Vergaelen Beheer altijd een maatwerk voorstel uit dat het wettelijke takenpakket respecteert én overstijgt. Je weet vooraf perfect welke syndicus service je mag verwachten en welke maandelijkse syndicus tarieven of uurtarieven we daarvoor aanrekenen. Transparantie troef dus!

Rentmeester

In gebouwen waar één enkele eigenaar alle afzonderlijke kavels bezit, zijn geen VME-vergaderingen nodig. De enige eigenaar beslist. Daarom is onze rentmeester service veel meer toegespitst op totale ontzorging en optimaal rendement. Doorgaans kiezen onze klanten hier voor een all-in service wat administratief en technische beheer betreft. Verder volgen we ook het financieel beheer nauwgezet op zodat opbrengsteigendommen en vastgoedinvesteringen optimaal blijven renderen.

Vastgoedbeheerder / parkmanager

Bij grote gebouwen voor gemengd gebruik, industriezones en kmo-parken vergt vastgoedbeheer een heel andere aanpak dan in meergezinswoningen. Communicatie met professionele stakeholders, leveranciersadministratie, de boekhouding, ... alles verschilt. Bij professioneel vastgoedbeheer en kmo parkmanagement primeren snelle interventie, vlotte coördinatie met gespecialiseerde leveranciers en cijfermatige analyses. Kmo parkmanagement en het beheer van nieuwbouwprojecten zijn trouwens dé specialiteit bij uitstek bij Vergaelen Vastgoed. Met syndicus tarieven aangepast aan de geleverde prestaties, ongeacht het aantal kavels. Professioneel vastgoedbeheer as-a-service dus.


Wist je dat Vergaelen Vastgoed ook een digitale kotmadam service heeft voor eigenaars en bewoners van studentenvastgoed? Maak gerust een online praatje met de tofste kotmadam.

 

Hoeveel kost een syndicus per maand?

Natuurlijk wil je syndicus tarieven vergelijken, maar dat is geen eenvoudige taak. De syndicus kosten verschillen immers enorm. Met reden... want sommige syndici voeren enkel de wettelijke verplichte syndicus taken uit, terwijl anderen veel verder gaan... Het is dus zaak om niet alleen de syndicus prijzen te vergelijken, maar ook de prestaties die daarin inbegrepen zijn.

Hoe dan ook, Als jouw syndicus of vastgoedbeheerder niet doet wat die hoort te doen, dan kost de syndicus effectief te veel! Vergelijk een goede syndicus gerust met een goede boekhouder of jurist. Niet goedkoop, maar een goede boekhouder of jurist handelt in jouw belangen en brengt in principe meer op dan hij of zij kost. Een goede investering op langere termijn dus! Een goede syndicus doet net hetzelfde. Door ieders belangen te respecteren en te verdedigen, profiteren alle betrokken partijen mee. Duidelijke afspraken, correcte betalingen, een aangename sfeer tussen de bewoners en een stipt onderhouden gebouw zijn maar enkele voordelen van een correcte, respectvolle en proactieve aanpak door de syndicus.

Bij Vergaelen Vastgoed heb je bovendien de keuze. Liever een goedkope syndicus formule voor de wettelijk verplichte taken zonder meer aan een vast maandelijks bedrag? Kan perfect. Of kies je voor de slimme en flexibele syndicus-as-a-service formule waarbij je enkel voor effectief gepresteerde werkuren betaalt? Bij Vergaelen Vastgoed is alles bespreekbaar om een samenwerking op maat met eerlijke syndicus tarieven uit te werken.


Klinkt interessant? Dat is het ook!

START HIER VOOR EEN SYNDICUS OFFERTE OP MAAT
OF MAAK EERST EEN ONLINE AFSPRAAK VOOR EEN DIGITALE KENNISMAKING

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons