Ons kantoor beheert en verhuurt meer dan 200 eigendommen in en rond Turnhout en Antwerpen. Geniet mee van onze expertise en ervaring!

Wil je verhuren?

Dankzij Vergaelen Vastgoed doe je dat zonder zorgen. Wat mag je verwachten van ons?

¨      Een vlotte start. Wij zorgen voor een grondige technische beschrijving, die we gebruiken voor jouw dossier en straffe publiciteit op verschillende immo-portalen en sociale media.

¨      Een professionele fotoreportage. Mogelijke huurders krijgen dankzij onze uitgebreide fotoreeks snel een duidelijk beeld van jouw vastgoed.  

¨      Onbeperkte rondleidingen. Zolang dat nodig is, verzorgen wij elke week 1 of 2 bezoekmomenten waarop alle huurders van harte welkom zijn voor een enthousiaste rondleiding.

¨      Een correcte EPC-keuring. Wij laten een EPC-attest opmaken door een erkend ACEG/BTV-keurder. Jij krijgt van ons alle officiële documenten en wij gebruiken een digitale kopie, zo blijf jij altijd eigenaar van elk erkend attest. Let op: de kosten van deze keuring vallen niet onder het ereloon van jouw makelaar.

¨      Een volledige huurovereenkomst. Wij maken een correcte huurovereenkomst op, brengen de bijhorende wettelijke bijlagen voor jou in orde en verzamelen alle handtekeningen op ons kantoor.

¨      Een verplichte registratie. De huurovereenkomst, met bijgevoegde plaatsbeschrijving en erkende EPC-keuring, wordt door ons netjes geregistreerd.

¨      Een ingaande en uitgaande plaatsbeschrijving. Deze plaatsbeschrijvingen zijn verplicht wanneer je vastgoed verhuurt. Wij regelen het voor jou.

¨      Huurwaarborg zonder zorgen. Dankzij de BIV-erkenning van ons kantoor en een goede samenwerking met onze partner Korfine, kunnen wij drie maanden huurwaarborg vragen. Deze huurwaarborg moet volledig gestort worden: dat geldt als absolute voorwaarde voor het ondertekenen van onze huurovereenkomst.

¨      Een grondige screening. Wij nodigen alle kandidaat-huurders uit voor een vervolggesprek op ons kantoor. Zo zijn wij zeker van elke samenwerking die wij aangaan!

¨      24/24 Online ondersteuning. Met jouw unieke login voor onze website kan je op elk moment de vooruitgang van jouw dossier bekijken. Bekijk reacties van kandidaat-huurders, verslagen van bezoeken, geplande bezoekmomenten en veel meer op ons handige klantenportaal. Deze maandelijkse rapportage is trouwens verplicht volgens het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.

¨      Persoonlijke begeleiding. Zolang ons huurcontract loop, mag je helemaal op ons rekenen voor al jouw vragen, concreet advies en blijvende ondersteuning. Wij zorgen voor een verhuur zonder zorgen.

 

 

Wat kan jij voor ons doen?

¨      Breng jouw pand in orde volgens alle wettelijke normen. Dit is niet verplicht, maar in geval van controle of ongevallen kan jouw makelaar niet aansprakelijk gesteld worden. Dankzij een conformiteitsattest vermijd je eventuele aansprakelijke problemen! 

¨      Verwijs rechtstreekse kandidaat-huurders door naar ons kantoor. Wij nemen dat graag van je over, wat ook opgenomen is in onze exclusieve makelaarsovereenkomst.

¨      Denk aan de bezoekers: zorg ervoor dat jouw pand beschikbaar en netjes verzorgd is op bezoekmomenten. Zo laten we mogelijke huurders de mooiste mogelijkheden zien!

 

Wil je nog iets vragen of bespreken?

Wij horen het graag!

Klik hier en wij contacteren U vrijblijvend    

Tot snel!

Nico Vergaelen

 

Een kantoor met als slogan: “Vast Goed en met de Glimlach!”. 


“VAST” staat voor stabiel, betrouwbaar (standvastig), terugkerende klanten, tevreden collega’s.
“GOED” staat voor onze focus op kwaliteit en goed werk leveren.
“GLIMLACH” staat voor vriendelijkheid, eerlijkheid, oprechtheid, openheid naar onze klanten en collega’s.
Dé referentie in de Antwerpse Kempen.

 

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons